23.10

JETOUR – УкрАВТО презентує перший бренд в ряду прем’єр в Україні.

Корпорація «УкрАВТО» - лідер українського автомобільного ринку, презентує новий бренд, який стане першою новинкою, які поповнять значний портфель брендів, які представляє компанія в Україні.

 Зустрічайте – JETOUR. Це суббренд вже давно знайомої на ринку України компанії Chery Automobile Co. Ltd., створений у 2018 році підрозділом холдингу Chery Commercial Vehicle Company і розрахований на більш молоду аудиторію. Базуючись на накопиченому за понад 20 років досвіді у виробництві автомобілів, з урахуванням власних розробок міжнародної команди фахівців, JETOUR представляє сімейство інноваційних та інтелектуальних кросоверів.

 

 

Назва бренду складається з двох китайських ієрогліфів, що походять із класичної китайської літератури та означають «успішна кар’єра» та «Світ повертається в одне і те ж місце, але різними шляхами». JET + TOUR, перекладається буквально як «зручна подорож», що відповідає філософії бренду.

В Україні наразі модельний ряд бренд буде представлено однією моделлю автомобіля – кросовером JETOUR X70. Це семимісний автомобіль, побудований на вже перевіреній платформі від Chery Tiggo 8, що комплектується надійним 1,5 літровим бензиновим турбо-двигуном з системою зміни фаз газорозподілу потужністю 147 к.с. і крутним моментом у 210 Нм та на вибір або 5-ти ступеневою механічною або 8-ми ступеневою автоматичною трансмісією.

Габарити автомобіля (довжина – 4735 мм, ширина 1900 мм, висота 1710 мм, колісна база 2720 мм), високий кліренс 200 мм, незалежна підвіска, дискові гальма в поєднанні із технічним оснащенням свідчать про приналежність моделі до класу середньорозмірних кросоверів. Гарантія на авто забезпечуватиметься протягом 4 років або 100 000 км пробігу, в залежності від того, що настане раніше.

Інтер’єр автомобіля насичений сучасними системами - 12,3 дюймова світлодіодна панель приладів, електронний кондиціонер та підігрів передніх сидінь гарантують комфорт під час подорожей та у щоденному користуванні авто, а перелік опцій-асистентів водія ще більше вражаючий: панорамна камера 360°, система допомоги при паркуванні, система попередження про виїзд зі смуги руху, система моніторингу сліпих зон – і це далеко не повний перелік. Автомобіль вийшов по справжньому комфортним та сучасним, що точно має припасти до смаку сучасним українським покупцям.

А найголовнішою з багатьох переваг автомобіля буде його ціна. Фактично це унікальна цінова пропозиція в сегменті великих кросоверів, що точно знайде своїх поціновувачів.

Автомобілі в Україні будуть реалізовуватись у дилерській мережі  «Сі Ей Автомотів»,  що наразі нараховує 41 дилерський центр та забезпечує бездоганне покриття всіх куточків України. Завдяки цьому придбання та сервісне обслуговування автомобілів JETOUR буде зручне для кожного українця.

Презентація новинки на ринку України запланована вже зовсім скоро – 17 листопада в онлайн-форматі в соціальних мережах бренду. Слідкуйте за новинами!