01.04

УкрАВТО пропонує нову і таку необхідну за часів пандемії послугу – антисептична обробка автомобіля

В мережі автосервісних центрів Української Автомобільної Корпорації відтепер доступна послуга, завдяки якій кожен автовласник зможе бути впевненим в стерильній чистоті салону свого автомобіля та його повній безпеці для пасажирів.

В умовах пандемії вірусу COVAD-19, коли особиста гігієна та дотримання простих правил чи не єдине, що може убезпечити від захворювання, дуже важливою є чистота салону автомобіля. Йдеться не лише про візуальну чистоту сидінь або ж елементів оздоблення. Насамперед треба бути впевненим, що і салон, і елементи систем кондиціонування та вентиляції, не є потенційними осередками для розповсюдження хвороби.


Саме для того, щоб клієнти автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО були захищені від ризиків, пов’язаних з необхідністю дотримання стерильної чистоти в салоні автомобіля, в асортименті послуг з’явилась антисептична обробка автомобіля. Дезінфекції підлягають такі важливі елементи, як повітроводи та елементи системи кондиціонування. Окрім цього, за бажанням клієнта, можна замовити додаткову обробку поверхонь інтер’єру та елементів оздоблення. При цьому, всі роботи виконуються висококваліфікованим персоналом із застосуванням антисептичного засобу TERASEPT. В залежності від технологічних можливостей автосервісного центру, нанесення та розпилення антисептичного засобу здійснюється із використанням парогенераторів, що забезпечує надійний результат. А вартість нової послуги – більш ніж антикризова:  базова обробка дезінфікуючим засобом обійдеться від 450 грн., що більш ніж доступно, якщо йдеться про безпеку та здоров’я.


Отримати додаткову інформацію про нову послугу можна за телефоном "гарячої лінії" 0 800 507 717, а щоб дізнатись точну ціну послуги саме для Вашого автомобіля, достатньо звернутися до автосервісного центру Коропрацї УкрАВТО у Вашому регіоні і здійснити попередній запис.